Waarom een kartonnen display?

By 8 oktober 2019 mei 2nd, 2022 Geen categorie

Waarom kartonnen displays ideaal zijn als promotiemateriaal

Displays van karton zijn perfect als promotiemateriaal. Want wat zijn de belangrijkste eisen die u stelt aan een opvallend, bijzonder en makkelijk te gebruiken display? Het moet ten eerste natuurlijk stevig en duurzaam zijn. Maar tegelijkertijd makkelijk te verplaatsen. U moet uw eigen formaat kunnen kiezen. En, heel belangrijk, het moet er fantastisch uitzien. Tegen een betaalbare prijs uiteraard.

Een display van honingraatkarton is licht maar stevig

Honingraatkarton is van binnen gemaakt van zacht, licht materiaal waardoor het makkelijk te vervoeren, te verplaatsen, te (de)monteren en op te slaan is. Vooral voor indoor gebruik is het materiaal de beste keuze. De unieke structuur zorgt voor een zeer stevig karton en maakt uw display duurzaam. Een standaard van honingraatkarton kan dan ook prima tegen een stootje. Daardoor is hij goed te gebruiken op drukke plekken of plekken waar bijvoorbeeld veel kinderen komen. Omvallen kan geen grote materiële en/of fysieke schade veroorzaken.

kartonnen display bedrukken winkeldisplay

Met reboard of honingraatkarton creëren wij uw stevige kartonnen display in no-time!

Kartonnen displays kunt u makkelijk op maat laten maken

De één wil een opvallend maar klein display, bijvoorbeeld een kartonnen standaard op de balie of als folderhouder. De ander zoekt een levensgrote, life size display om op te vallen op een beursvloer. Dan weer in de vorm van een kubus, soms ook om een levensecht roofdier na te bootsen. Wilt u een kartonnen display laten maken? Dan kunt u het in alle maten en vormen laten snijden. Dat maakt het ideaal om creatieve ideeën ruim baan te geven.

Een kartonnen display laten bedrukken is heel eenvoudig

Promotiemateriaal moet opvallen. Hoe groot of klein een display ook is; echt herkenbaar en opvallend wordt het pas met een unieke opdruk. En niets is beter te bedrukken dan papier en karton. Laat bijvoorbeeld een display maken van honingraatkarton met een eigen beeld, een ontwikkeld beeld, een tekening of een logo. De mogelijkheden van honingraatkarton zijn eindeloos.

Offerte voor dit product?

Een display van karton is stevig en gaat lang mee

Sommige displays worden gemaakt voor een eenmalige actie of een evenement. Andere worden jaarlijks uit het magazijn gehaald voor een seizoenspromotie. Sommige moeten dagelijks dienst doen als herkenbare winkelvulling. Zeker winkeldisplays die binnen worden gebruikt, gaan lang mee. Ook als ze vaak in elkaar en uit elkaar gehaald worden. Of regelmatig opgeslagen worden. Het is dan ook ideaal voor duurzaam promotiemateriaal dat vaak of langdurig gebruikt moet worden.

beursstand boom karton lichtgewicht reboard

Voorbeeld van een duurzame beursstand vervaardigd uit recyclebaar honingraatkarton (re-board).

De prijs van een kartonnen display is relatief laag

Karton is een zeer betaalbaar materiaal en zelfs in kleine oplagen is de prijs van een kartonnen display laag. Daardoor is een kartonnen display makkelijk te vervangen als u de aandacht weer wilt verleggen. Ook is het ideaal voor tijdelijke promoties en seizoensgebonden presentaties. U kunt een product display laten inspringen op de actualiteit of gebruiken voor een dynamische winkelpresentatie.

Een kartonnen display kopen? Vertel ons uw wensen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Snel een offerte ontvangen

Heeft u een andere vraag, of benieuwd of we samen uw klus kunnen realiseren?

Stel een vraag