Wij helpen u de perfecte display maken

Display maken karton

Display design op maat

Een display maken die écht de aandacht trekt, hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Bent u op zoek naar een display design dat er uitspringt in uw winkel etalage of op een beurs? Moet een display maken voor u vooral snel en eenvoudig te realiseren zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben verschillende display design mogelijkheden waarmee het maken van een display eenvoudig wordt. Ook wanneer de display regelmatig moet worden vervoerd en elders weer moet worden opgebouwd.

Hieronder vertellen we u graag meer over onze display design mogelijkheden. Maar eerst vertellen we u graag iets meer over wat een display is.

Wat is een display?

Eindeloze mogelijkheden

Een display is een offline reclame-uiting op die wordt gebruikt om een actie, product of andere boodschap onder de aandacht te brengen. Displays worden bijvoorbeeld gebruikt om meer producten te verkopen in winkels, etalages of bij beursstands.

Een display kan veel verschillende vormen aannemen, waaronder:

De vraag “wat is een display” laat zich dus breed beantwoorden. Een display maken kan dan ook op vele verschillende manieren. Welke daarvan de beste optie is, hangt af van uw doeleinden. Zoals u in het korte overzicht hierboven al heeft kunnen zien: wij maken alle soorten displays en elke soort display heeft eigen voordelen. Zo zijn kartonnen kubussen ideaal voor wie veel beurzen aandoet, waar een display maken een telkens terugkerende taak is. Deze kubussen zijn namelijk eenvoudig te vervoeren en laten zich stapelen in verschillende vormen, zodat een display maken kinderspel wordt.

Kartonnen-displays

Display design op maat

Hoogwaardige materialen

Welke vorm u ook kiest voor uw display, design is altijd maatwerk. Het gaat immers om de boodschap die u ermee wilt overbrengen. De juiste display maken valt of staat dan ook met de kwaliteit het gebruikte materiaal en ontwerp van van de display.

Kies daarom voor een bedrijf met jarenlange expertise in display design. Wij werken met de beste apparatuur en professionele ontwerpers, om ervoor te zorgen dat uw display design tot in de allerkleinste puntjes van topkwaliteit is. Heeft u spoed? Vaak kunnen wij uw display al binnen enkele werkdagen leveren.

Display maken met boxen

Één aanspreekpunt

Een van onze meest populaire producten, zijn toch wel de displaykubussen. Dit zijn kartonnen boxen, die op de zijden kunnen worden bedrukt met een design naar keuze. Met de losse kubussen kunt u vervolgens één grote displaybox maken, of ze stapelen in elke andere vorm naar keuze. De ideale keuze voor wie op zoek is naar goedkope kartonnen displays met verschillende mogelijkheden, die ook nog eens gemakkelijk te vervoeren zijn.

Wilt u informatie over deze of andere van onze display design mogelijkheden? Onze display experts denken graag met u mee en adviseren u op soort, materiaal en ontwerp. Neem dus vandaag nog contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte op maat.

Zoekt u iets anders?

Neem contact op

Dit zoek ik!

Prijsopgave

Uw partner in drukwerk

Wilt u uw kantoorinrichting verfraaien door middel van signing borden, airtex, muurfolie, wandpanelen, bedrukte lampenkappen en meer? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u tal van voorbeelden laten zien. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van uiteenlopende materialen in diktematen tot 5 centimeter voor retail signing en kantoor signing. Moderne machines zorgen voor haarscherpe prints. Ook digitaaldrukwerk op groot formaat behoort tot de mogelijkheden. Samen met ontwerpers en projectinrichters gaan we voor het beste resultaat. Welk interieur u ook wilt verfraaien, Aelen en van Leeuwen is een betrouwbare partner. Waarmee kleedt u uw bedrijfsinterieur aan?

Prijsopgave

"Ik ben bij veel bedrijven geweest, maar heb zelden meegemaakt dat met zo veel enthousiasme en inzet een klus wordt opgepakt die het uiterste van de medewerkers en de machines vraagt. Het publiek is enthousiast, de reacties lovend. Mede dankzij Aelen en van Leeuwen."

Harm Weistra

''Het is mogelijk om aan al onze wensen -en dat zijn er soms nogal wat- te voldoen. Daarnaast biedt Aelen en van Leeuwen een brede keuze uit materialen, waarvan een groot deel gerecycled is. Daardoor zit er altijd iets bij dat in onze duurzame bedrijfsvoering past.''

Lush

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.