Aelen en van Leeuwen

Dankzij onze opgebouwde kennis van en ervaring met zowel vier kleuren groot formaat zeefdruk als groot formaat digitaal drukken, is Aelen en van Leeuwen een betrouwbare partner op het gebied van grafische zeefdruk en signing. Tot onze klanten behoren niet alleen bedrijven en drukwerkbureaus, maar ook eindgebruikers. Met name in de wereld van de visuele communicatie is Aelen en van Leeuwen dan ook een oude bekende. Wij werken uitsluitend met de beste machines en producten en trekken deze lijn ook door wat betreft ons personeel. Niet voor niets vertrouwen bekende (inter)nationale retailformules en drukwerkbureas op onze jarenlange ervaring. Zij kunnen u te allen tijde van het juiste advies omtrent uw druk- en/of printwerk voorzien.

Bij Aelen en van Leeuwen streven we altijd naar de beste kwaliteit drukwerk, printwerk en signing. Ons motto is niet voor niets “beter in kwaliteit”. Dat ziet u uiteraard terug in onze producten, maar ook in ons productietraject. Dit proces is geheel aangepast om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen en eisen van de klant. Daarom staan leversnelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een goede prijs/kwaliteitverhouding bij ons hoog in het vaandel.

Prijs Aanvragen

Introductie en ervaring

Toen we ruim zestien jaar geleden startten, waren we een van de eerste bedrijven in Nederland die met een compleet volautomatische vier kleuren groot formaat zeefdrukmachine aan het werk gingen. Vanaf dag één was dit een doorslaand succes. Maar tijden veranderen en dit ondervonden ook wij aan den lijve. Doordat de Apple Mackintosh en opmaakpakketten zoals Quark-Xpress en Illustrator meer en meer in trek kwamen, gingen steeds meer ontwerpers werken in full colour. Dit had als gevolg dat ook de drukmethodes omgezet moesten worden naar full colour. Wij speelden hier destijds meteen op in, en tot op vandaag de dag is onze vier kleuren zeefdruk ‘filosofie’ uniek in zijn soort.

Maar niet alleen het zeefdrukken is veranderd sinds we in 2000 begonnen. Ook het drukvormvervaardigingstraject is inmiddels volledig gedigitaliseerd, evenals de print- en afwerkingstechniek. We investeren ook continu in onze drukapparatuur en werken uitsluitend met de nieuwste machines en modernste technologieën. Zo werken wij naast onze Inca Onset S20 ook met onze vierde groot formaat digitale printer: de Screen Truepress.

Dit alles gebeurt op een verantwoorde manier. Wij werken namelijk volgens een duurzaam MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid. Daar hoort ook een compleet NEN-EN-ISO 14001 ingericht milieumanagementsysteem bij, evenals een FSC-keurmerk voor veel van onze papier- en kartonsoorten. Ook veel van de kunststoffen waarmee wij werken, zijn recyclebaar en dus duurzaam.

Voor wie?

Het moge duidelijk zijn dat Aelen en van Leeuwen dé aangewezen partij is voor iedereen die in Nederland, België of Duitsland een kwalitatief hoogstaande en bovendien snel geleverde reclamecampagne of drukwerk nodig heeft. Of u nu als ondernemer, collega-drukker, marketeer of drukwerkbureau print- en/of drukwerk nodig heeft: Aelen en van Leeuwen verzorgt het voor u.