Val op met levensgrote kartonnen poppen

By 14 oktober 2019 december 13th, 2021 Geen categorie

Val op met een levensgrote kartonnen pop of figuur

Echt indruk maakt u met een lifesize-pop. Dit is een levensgrote pop of een figuur van karton. Hiermee valt u op en vestigt u de aandacht op een evenement. Een vereiste voor een levensgrote kartonnen pop is dat het materiaal sterk en uitstekend printbaar moet zijn. Honingraatkarton is dan wat u nodig heeft!

Wat is een levensgrote kartonnen pop?

kartonnen pop lifesize display reboard

Op zoek naar kartonnen figuren? Wij maken ze in ieder formaat!

Een levensgrote pop is een foto van een persoon, product of figuur geprint op karton in lifesize-formaat. Zo’n lifesizer is een opvallende blikvanger én perfect promotiemateriaal voor uiteenlopende gelegenheden en evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsopeningen, beurzen of een Open Dag. Ook is de kartonnen pop geschikt als winkelpresentatie.

Waarom honingraatkarton voor een lifesizer?

Honingraatkarton is ideaal om een figuur, een product of een persoon vorm te geven. Het is licht in gewicht maar ook ijzersterk dankzij de unieke honingraatstructuur. Vaak gaat het om eenmalig gebruik. Dit is zeker het geval als de levensgrote pop is bedoeld als promotiemateriaal op een bedrijfsopening bijvoorbeeld. Dan is het fijn om te weten dat het bedrukken van honingraatkarton relatief voordelig is. Bovendien is honingraatkarton voor 100% recyclebaar. Heeft u de kartonnen pop niet meer nodig? Dan kan hij worden afgevoerd via het oud papier.

Offerte voor dit product

De blikvanger voor uw beursstand of evenement

Voor het promoten van een product of het inrichten van een beurs of beursstand is een kartonnen figuur ook de juiste eyecatcher. Een levensgrote foto van uw product en/of merk zorgt ervoor dat uw evenement, beursstand of uw actie in de winkel niet te missen is. Doordat honingraatkarton duurzaam is en dus lang meegaat, kunt u de kartonnen pop vaker gebruiken. Daarnaast zijn de transportkosten laag. Dankzij het lage gewicht is een lifesize van honingraatkarton ook  makkelijk te vervoeren. Dit is ideaal als u gedurende een bepaalde tijd meer beurzen of evenementen heeft. Dankzij de unieke constructie van het karton en de bijgeleverde steunen staat uw levensgrote pop of figuur stevig en stabiel.

kartonnen display bedrukken lifesize

Met een levensgrote kartonnen display trek je de aandacht.

Bedrukken en afwerken 

De lifesize-pop van honingraatkarton – ook wel reboard karton genoemd – wordt haarscherp en full colour bedrukt. U heeft hierbij de keuze uit honingraatkarton van 10 m of 16 mm dik. Bedrukken kan middels twee verschillende druktechnieken: digitaaldruk of zeefdruk UV. Onze groot formaat machines zijn geschikt om ieder gewenst figuur te printen in de hoogst mogelijk kwaliteit. Wij drukken direct op groot karton tot 314 x 160 cm. Ook afwerken is geen probleem. Met onze snijmachine worden prints tot een breedte van 2,75 meter scherp contourgesneden.

Life-size poppen of figuren op maat

Bij Aelen en van Leeuwen bent u aan het juiste adres voor een lifesizer op maat. Honingraatkarton is het perfecte materiaal voor maatwerkopdrachten. Wat u ook wenst te printen, de toepassingen van honingraatkarton zijn eindeloos. Neem vrijblijvend contact op en wij maken voor u een offerte op maat.

Snel een offerte ontvangen

Heeft u een vraag, of benieuwd of we samen uw klus kunnen realiseren?

Stel een vraag

 

beursstand boom karton lichtgewicht reboard

Lifesize display: een levensgrote boom als beursstand. Volledige vervaardigd uit honingraatkarton!