De eindeloze mogelijkheden van groot, hard en stevig karton

By 5 oktober 2019 maart 8th, 2022 Honingraatkarton

Bij stevig, groot, hard karton denkt u misschien aan een grote, saaie kartonnen plaat. Maar laat uw creativiteit eens de vrije loop. Dan verandert een grote plaat stevig honingraatkarton in een opvallend aankondigingsbord, een originele scheidingswand of zelfs een eigenwijs meubelstuk. Van duurzaam, milieuvriendelijk materiaal.

Met stevig karton kunt u alles maken

Honingraatkarton is een uniek en veelzijdig materiaal. De combinatie van zacht materiaal van binnen en hard, stevig karton van buiten, maakt het enorm veelzijdig en breed toepasbaar. En dankzij de slimme honingraatstructuur van het binnenmateriaal zijn grote platen honingraatkarton verrassend stevig en duurzaam.

duurzaam karton bedrukken in grootformaat

Aelen en van Leeuwen bedrukt karton op ieder formaat.  Perfect voor iedere (duurzame) toepassing!

Stevig maar licht materiaal

Honingraatkarton is bovendien in alle maten te krijgen of te maken en het is op allerlei manieren te bewerken. Het harde karton is stevig genoeg om mee te bouwen. Een wand van karton zal geen 20 jaar meegaan, maar is perfect geschikt om bijvoorbeeld een beursstand of een grote opvallende display te maken. Niet alleen vanwege de stevigheid, maar ook vanwege het lichte gewicht en het gemak waarmee het in allerlei vormen en maten te snijden is.

Ieder formaat karton op voorraad

Desondanks zijn er maar weinig bedrijven waar u uit voorraad groot formaat karton kunt kopen. Bij Aelen en van Leeuwen kan dat wel. Niet alleen hebben wij een groot assortiment blanco karton, papier en honingraatkarton, ook grote platen. Maar ook kunt u op ieder formaat het karton laten bedrukken. En het zo een heel eigen uitstraling meegeven.

Breed toepasbaar

Zo kunt u met een groot stuk honingraatkarton prachtig promotiemateriaal maken zoals originele meubels, opvallende displays of unieke beurswanden. Het is is bijvoorbeeld ook perfect om advertentieborden of tijdelijke bewegwijzering van te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen om uw gewenste honingraatkarton toepassingen te bespreken.

honingraatkarton printen dispay

Karton is duurzaam en milieuvriendelijk

In tegenstelling tot bijvoorbeeld kunststof, is karton zeer milieuvriendelijk. Het bestaat grotendeels uit gerecycled papier. Bovendien is het op zijn beurt ook weer makkelijk af te voeren via oud papier en opnieuw te gebruiken. Karton wordt soms wel tot 5 keer opnieuw gebruikt.

Groot formaat karton kopen?

Karton is al met al stevig, groot en hard genoeg om voor allerlei doelen in te zetten. Bij Aelen en van Leeuwen kunt u klein en groot formaat karton kopen, maar ook het honingraatkarton laten bedrukken en op maat laten snijden. Laat u nu informeren over de veelzijdige mogelijkheden.

Snel een offerte ontvangen

Heeft u een vraag, of benieuwd of we samen uw klus kunnen realiseren?

Stel een vraag