Coronaschermen, scheidingswanden en desinfectiezuilen op maat

coronascherm-plexiglas-staand

Voor kantoor, horeca, productie en meer

Personeel beschermen en besmettingskans door virussen verminderen? Doe het met plexiglas coronaschermen, een kartonnen desinfectiezuil en scheidingswanden van karton. Afgelopen weken hebben wij talloze ondernemers geholpen bij het creëren van een veilige omgeving. Wij denken met u mee en hebben altijd een maatwerk oplossing die past bij uw werkplek. Of het nu gaat om één scheidingswand op een bureau, of 500 stuks in uw productie.

Scheidingswanden vervaardigen wij onder andere uit acrylaat (plexiglas) of  Honingraatkarton. Beiden stevige materialen, die tegen een stootje kunnen en afneembaar zijn. Voor winkels leveren wij ook brandvertragend honingraatkarton (B2).

Coronascherm karton bureau staand horeca

Coronaschermen voor iedere toepassing

Blanco of gepersonaliseerd?

Optioneel kunnen wij uw oplossing voorzien van een bedrukking. Zo zijn uw medewerkers verzekerd van een fraaie werkplek. Ook blanco levering is uiteraard mogelijk.

Scheidingswanden leveren wij bij voorkeur uit stevig honingraatkarton. Dit materiaal dankt zijn naam aan de celstructuur. Deze is zeshoekig en voorzien van twee harde buitenlagen. Dit maakt het karton ijzersterk, maar toch lichtgewicht. Ideaal als geluidsabsorberende tussenwand.

Een veilige werkplek. Zo geregeld.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

100% recyclebaar

Onze scheidingswanden van karton zijn volledig recyclebaar, en in vergelijking tot plexiglas acrylaat een milieuvriendelijk alternatief. Ook onze bedrukking geschied met milieuvriendelijke UV-inkten. Mocht u toch een transparant alternatief wensen, dan bent u ook voor acrylaat schermen aan het juiste adres.

Scheidingswanden van lichtgewicht karton (honingraat)
Meer weten?

Stel een vraag

Dit zoek ik!

Prijsopgave

Twijfel niet, laat ons u helpen.

Wilt u meer informatie over coronaschermen? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor uw specifieke toepassing?  Neem contact met ons op voor meer informatie. Door de grote vraag naar scheidingswanden van karton is het ook mogelijk om onbewerkte honingraatkartonplaten af te halen in ons magazijn. Weet u precies wat u wilt? Ontvang snel uw vrijblijvende offerte door een prijsaanvraag te doen.

Prijsopgave

"Ik ben bij veel bedrijven geweest, maar heb zelden meegemaakt dat met zo veel enthousiasme en inzet een klus wordt opgepakt die het uiterste van de medewerkers en de machines vraagt. Het publiek is enthousiast, de reacties lovend. Mede dankzij Aelen en van Leeuwen."

Harm Weistra

''Het is mogelijk om aan al onze wensen -en dat zijn er soms nogal wat- te voldoen. Daarnaast biedt Aelen en van Leeuwen een brede keuze uit materialen, waarvan een groot deel gerecycled is. Daardoor zit er altijd iets bij dat in onze duurzame bedrijfsvoering past.''

Lush

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.