Kartonnen display nodig?

Kartonnen-displays

Kies voor kwaliteit en service

Het gebruik van karton als displaymateriaal voldoet aan alles wat u mag verwachten van een goede en gebruiksvriendelijke display. Karton laat zich eenvoudig bewerken tot de vorm die voor uw doeleinden het best geschikt is. Daarnaast is een kartonnen display licht van gewicht en laat het zich strak en opvallend bedrukken.

Wilt u een kartonnen display laten maken en deze voordelen zelf ervaren? Wij laten u graag zien wat hiervoor bij ons de mogelijkheden zijn.

Van een kleine toonbankdisplay van karton tot een kartonnen display op levensgroot formaat; van ontwerp tot productie en distributie. Aelen en van Leeuwen staat in het volledige proces voor u klaar.

Welke mogelijkheden biedt display karton?

Ontdek de veelzijdigheid van karton

Displays van karton worden in veel verschillende vormen ingezet voor het overbrengen van een bepaalde boodschap. Hierbij zijn verschillende vormen mogelijk:

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden met karton als displaymateriaal. Een kartonnen display laten maken kan dan ook altijd op maat en in het formaat dat u voor ogen heeft. Of het nu gaat om een toonbankdisplay van karton, of juist om een grote display die op de winkelvloer of in een etalage de aandacht naar zich toe zal trekken.

Daarnaast biedt karton als materiaal nog meer voordelen voor uw display. Materiaal voor displays heeft immers een boodschap over te brengen.

Toonbankdisplay op maat

Daarom kiest u voor een display van karton

Hoogwaardige materialen

Een mooie presentatie van uw producten, opvallen en de boodschap overbrengen. Dat zijn natuurlijk de belangrijkste eigenschappen van een display. Karton is hier een uitermate geschikt materiaal voor, doordat het zich als displaymateriaal uitstekend laat bedrukken met opvallende en unieke boodschappen.

Een kartonnen display is bovendien eenvoudig te verplaatsen. Dat maakt het ideaal voor promoties op de winkelvloer, of op evenementenlocaties en beurzen. Materiaal dat stevig is en zich toch eenvoudig laat oppakken en verplaatsen is daar immers onmisbaar. Dat displaymateriaal is karton.

Daarmee vormt karton dus de ideale basis voor uw display. Materiaal is echter maar de helft van het recept voor een geslaagde display. Het ontwerp en de afwerking van uw kartonnen display zijn minstens net zo belangrijk.

Kies daarom voor de jarenlange ervaring en persoonlijke service van Aelen en van Leeuwen.

Kartonnen display laten maken bij Aelen en van Leeuwen

Één aanspreekpunt

Bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw display, materiaal gerelateerde vragen, of andere zaken waar u tegenaan loopt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heeft u zelf al een idee hoe uw kartonnen display eruit moet komen te zien? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte op maat en zie de visie voor uw kartonnen display tot leven komen.

Display maken karton
Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op

Dit zoek ik!

Prijsopgave

Uw partner in drukwerk

Wilt u uw kantoorinrichting verfraaien door middel van signing borden, airtex, muurfolie, wandpanelen, bedrukte lampenkappen en meer? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u tal van voorbeelden laten zien. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van uiteenlopende materialen in diktematen tot 5 centimeter voor retail signing en kantoor signing. Moderne machines zorgen voor haarscherpe prints. Ook digitaaldrukwerk op groot formaat behoort tot de mogelijkheden. Samen met ontwerpers en projectinrichters gaan we voor het beste resultaat. Welk interieur u ook wilt verfraaien, Aelen en van Leeuwen is een betrouwbare partner. Waarmee kleedt u uw bedrijfsinterieur aan?

Prijsopgave

"Ik ben bij veel bedrijven geweest, maar heb zelden meegemaakt dat met zo veel enthousiasme en inzet een klus wordt opgepakt die het uiterste van de medewerkers en de machines vraagt. Het publiek is enthousiast, de reacties lovend. Mede dankzij Aelen en van Leeuwen."

Harm Weistra

''Het is mogelijk om aan al onze wensen -en dat zijn er soms nogal wat- te voldoen. Daarnaast biedt Aelen en van Leeuwen een brede keuze uit materialen, waarvan een groot deel gerecycled is. Daardoor zit er altijd iets bij dat in onze duurzame bedrijfsvoering past.''

Lush

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.