Kantooraankleding laten bedrukken: tijdloos en effectief

airtex wandbekleding kantoor

Is uw kantooraankleding aan vervanging toe? Of bent u juist voor een nieuw kantoor of bedrijfspand op zoek naar passende aankleding? Bedrijfspand en kantoorruimte zijn het visitekaartje van de ondernemer. De aankleding verdient dan ook de nodige aandacht. Dit kan op allerlei manieren. Wellicht denkt u hierbij direct aan kantooraankleding met designmeubilair en (wand)decoratie, maar het kan ook anders. Met bedrukte kantooraankleding krijgt de ruimte echt uitstraling. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld wandvisuals, Airtex fotobehang of lampenkappen. Deze interieuroplossingen zijn tijdloos, effectief en duurzaam, omdat de identiteit en huisstijl zo kunnen worden doorgevoerd. Hiermee creëert u herkenbare kantooraankleding voor zowel medewerkers als klanten.

Wilt u een kantoor of bedrijfsruimte aankleden met duurzaam geprint drukwerk? Aelen en van Leeuwen biedt uiteenlopende interieuroplossingen voor een inspirerend, creatief kantoor. Inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes doen wij al meer dan 20 jaar. Vraag naar de mogelijkheden.

wandvisuals kantooraankleding drukkerij bedrukt tapijt

Welke vormen van kantooraankleding zijn mogelijk?

De aankleding van bedrijfspand of kantoorruimte wordt gedrukt op hoogwaardige materialen, als textieldoek, kunststof, karton. U kunt hierbij denken aan een afbeelding, een foto, uw logo, uw huisstijl of een ander ontwerp. Een greep uit onze producten:

 

  • vloerstickers en raamstickers: opvallend en langdurig bruikbaar door hoge kwaliteit UV-inkt,
  • Airtex: naadloos fotobehang te drukken met ieder gewenst ontwerp,
  • lampenkappen: in meerdere vormen leverbaar, ook geschikt voor promotie,
  • raamfolie om de inkijk van buitenaf te verminderen en tegelijk het glas een fraaie uitstraling te geven met uw aangeleverde ontwerp (geschikt voor meerdere ondergronden)
  • wandpanelen: ontwerp kan worden gedrukt op hout, PVC, aluminium, reboard of zelfklevend behang,
  • wandbekleding ofwel wandvisuals van Trespa, dibond en hout: ideaal om uw kantooraankleding persoonlijk en uniek te maken.

Met uw ontwerpen en onze materialen ontstaat een fraaie aankleding. Kantoorruimte en bedrijfspand ondergaan een heuse metamorfose en zijn weer voor jarenlang fraai ingericht.

Aankleding bedrijfspand? Binnen-en buitendrukwerk mogelijk

Naast kantooraankleding kunt u bij ons ook terecht voor de aankleding rondom het bedrijfspand met signingborden (bewegwijzering) bijvoorbeeld. Hiermee geeft u de routing aan. De borden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit geldt ook voor lichtbakken. Deze komen van pas op de balie of aan de gevel van het pand. Sommige aankleding is ook verplaatsbaar en herbruikbaar en daarom ook perfect toe te passen als styling van beursstand of evenement.

signing borden bewegwijzering
Fotobehang kantoren printen projectinrichting

Creatief kantoor inrichten door samenwerking

Heeft het creatief inrichten van uw kantoor met behulp van geprinte interieuroplossingen uw voorkeur? Kies dan voor Aelen en van Leeuwen. Wij zijn gespecialiseerd in digitaaldruk en zeefdruk en werken op het gebied van kantooraankleding samen met projectinrichters, architecten en interieurstylisten. Door specialismen te bundelen ontstaan de mooiste ideeën ook voor uw aankleding. Bedrijfspand en kantoorruimtes verdienen gewoon het mooiste en duurzaamste interieur. Door de kantooraankleding te laten printen, kunt u qua creativiteit alle kanten op. Een opvallende wand is bijvoorbeeld onmisbaar in ieder kantoor.

Betrouwbare partner in kantooraankleding

Als drukwerkbureau, collega-drukker, projectinrichter en (binnenhuis)architect, marketing- of reclamebureau vindt u in ons een betrouwbare partner als het gaat om samenwerking. Dit doen wij onder andere door te kiezen voor betrouwbare (toe)leveranciers die ook voldoen aan de hoge eisen van klanten. Door te investeren in de nieuwste technologieën houden wij ons moderne machinepark up-to-date, zodat wij uw wensen kunnen blijven uitvoeren. Daarnaast drukken wij voornamelijk op papier en karton met een FSC-keurmerk en wordt er uitsluitend geprint met milieuvriendelijke UV-inkt, waardoor de productie ook duurzaam is. Kwaliteit staat bij ons voorop en dit waarborgen wij door goed overleg met u om zo het beste resultaat te bereiken.

reboard honingraatkarton panelen printen
bedrukt tapijt grootformaat vloersticker

Hulp en inspiratie

Neem contact op

Onze samenwerkingspartners zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden in kantooraankleding die wij kunnen bieden. Een projectinrichter kan u adviseren of ontwerpen maken voor de aankleding van kantoorruimte(s) of aankleding van bedrijfspanden. De identiteit van uw bedrijf of merk is hiervoor bepalend. Wat wordt uw nieuwe kantooraankleding?

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op

Dit zoek ik!

Prijsopgave

Uw partner in drukwerk

Wilt u uw kantoorinrichting verfraaien door middel van signing borden, airtex, muurfolie, wandpanelen, bedrukte lampenkappen en meer? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u tal van voorbeelden laten zien. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van uiteenlopende materialen in diktematen tot 5 centimeter voor retail signing en kantoor signing. Moderne machines zorgen voor haarscherpe prints. Ook digitaaldrukwerk op groot formaat behoort tot de mogelijkheden. Samen met ontwerpers en projectinrichters gaan we voor het beste resultaat. Welk interieur u ook wilt verfraaien, Aelen en van Leeuwen is een betrouwbare partner. Waarmee kleedt u uw bedrijfsinterieur aan?

Prijsopgave

"Ik ben bij veel bedrijven geweest, maar heb zelden meegemaakt dat met zo veel enthousiasme en inzet een klus wordt opgepakt die het uiterste van de medewerkers en de machines vraagt. Het publiek is enthousiast, de reacties lovend. Mede dankzij Aelen en van Leeuwen."

Harm Weistra

''Het is mogelijk om aan al onze wensen -en dat zijn er soms nogal wat- te voldoen. Daarnaast biedt Aelen en van Leeuwen een brede keuze uit materialen, waarvan een groot deel gerecycled is. Daardoor zit er altijd iets bij dat in onze duurzame bedrijfsvoering past.''

Lush

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.