Machines

We werken enkel met de modernste groot formaat druk- en printmachines en gebruiken verschillende machines en technieken om een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan onze klanten te kunnen bieden. Het druk- en printwerk van Aelen en van Leeuwen volgt een volledig digitaal CTP (Signtronic Computer To Plate) traject en wordt verwerkt via een eveneens volledig digitale workflow (Caldera, Colorgate). Dit zorgt ervoor dat wij altijd kwalitatief hoogstaand, maar bovenal snel drukwerk en printwerk kunnen leveren aan onze klanten. Onze specialisatie ligt bij het drukken en printen van grote formaten. We bieden groot formaat druk- en printwerk aan op diverse soorten materiaal tot een dikte van maximaal 5cm en we gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke UV-inkten. Deze speciale inkt is bestand tegen benzine en andere oplosmiddelen, waardoor u altijd de beste, maar bovenal duurzame producten als eindresultaat heeft.

Prijs Aanvragen

Svecia Samx-4

De volautomatische Svecia Samx-4 is een vier kleuren zeefdrukmachine. Deze levert ongekend snel drukwerk van zeer hoge kwaliteit, heeft een grotere capaciteit (750 vel per uur) dan digitaal en hoge dagoplage. De maximale afmetingen van het drukwerk dat met deze machine gerealiseerd wordt is 160 x 210cm. Materialen tot een dikte van 7MM zijn geen enkel probleem. De hoogte output maakt de Samx-4 ook uitermate geschikt om drukwerk te veredelen, met bijvoorbeeld special effect inkt of een glanzende UV lak.

Zeefdruk in de hoogste kwaliteit

Met een resolutie van 1270 DPI en een belichtingsformaat van 220 x 270cm maakt onze Stencilmaster 1621 zeefdrukvormen met microprecisie. Met deze digitale belichter behoren films tot het verleden. Door deze moderne belichtingsmachine is ons zeefdrukwerk van uiterst hoge kwaliteit, wat uw promotiecampagne of ander drukwerk ten goede komt.

Prijs Aanvragen

Groot formaat digitaal drukken 

Naast de Svecia SamX4, beschikken wij onder andere over een Inca Onset digitale drukmachine voor drukwerk tot een maximale afmeting van 1.60m x 3.14m. Deze machine biedt uitkomst wanneer u op zoek bent naar een snelle oplossing voor drukwerk in zowel grote als kleine oplage.

Specificaties

 • 160x314cm edge to edge
 • 6 kleuren en 156 printkoppen. Output van maar liefst 250M2 per uur
 • Printen met matte of glanzende uitstraling
 • Uitstekende benadering PMS kleuren
 • De Sericol Uvijet inkt biedt uitstekende hechting en flexibiliteit op materialen tot 5CM dikte
Prijs Aanvragen

Digitaal in de hoogste kwaliteit: Screen Truepress W1632UV

Bent u op zoek naar groot formaat drukwerk in een zeer hoge resolutie? Dan biedt onze digitale drukmachine Screen Truepress W1632UV uitkomst. De Screen Truepress print tot 1200 DPI op diverse soorten materialen tot een maximale hoogte van 5cm. Tevens is de UV inkt flexibel, wat bijvoorbeeld vacuümvormen of oprekken mogelijk maakt. Het toepassingsbereik voor POP en POS materiaal is zeer uitgebreid. Daarnaast bedienen wij met deze machine ook andere markten, zoals projectinrichting en standbouw. De speciale inkt hecht namelijk uitstekend op lastige materialen, zoals glas of polypropyleen.

Specificaties

 • 6 kleuren CMYK+lclm
 • De micro droplet printkoppen printen op 1200DPI
 • Output 94M2 per uur
 • Speciale rekbare inkt met uitstekende hechting
 • 160 x 320 cm edge-to-edge printbeeld
Prijs Aanvragen

Digitaal wit printen

Onze Truepress Jet W3200UV beschikt naast 6 kleuren ook over wit. Met deze optie zijn wij in staat om transparante (raam)stickers met veel kleurkracht te produceren, en bijvoorbeeld direct wit te printen op gekleurde materialen. Dit opent een wereld aan mogelijkheden voor bijvoorbeeld verpakkingen, displays en overige toepassingsgebieden. Met de Truepress W3200UV kunnen wij dan ook verschillende markten bedienen. Zelfs  printen met reliëf is mogelijk!

Specificaties

 • 7 kleuren CMYK+lclm+White
 • Wit printen boven, onder of tussen CMYK
 • Output 85M2 per uur
 • Reliëf printen mogelijk
 • Formaat tot wel 205 x 320 cm
Prijs Aanvragen

Alle afwerkingstechnieken

Uiteraard dragen wij zorg voor het afwerken van uw drukwerk. Wij ontzorgen onze klanten graag op dit gebied, zodat uitingen goed en bovenal snel in de winkels te zien is. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor het snijden tot 2.80m breed (Josting), contoursnijden en -frezen tot 3m x 2m (Zünd), stansen, vernissen, lamineren, plakken, monteren en natuurlijk verzenden of direct distribueren van uw print- en drukwerk.

Van complexe display tot grootformaat plaatmateriaal

Of het nu gaat om een complex product uit honingraatkarton of grote poster, goede afwerking vormt misschien wel de belangrijkste stap. Met moderne technologie zoals bijvoorbeeld de intelligente Zünd G3 snijplotter is afwerking voor ons een koud kunstje. Voor iedere branche hebben wij de juiste techniek in huis.

Prijs Aanvragen