Signing voor de juiste bedrijfsidentiteit

Een vertaling van je bedrijf of merk

Met signing vertaalt u de identiteit van uw organisatie in het interieur. Want een passende interieur signing in uw kantoor, bedrijfspand of winkel versterkt het bedrijfsimago. Uw kantoor, bedrijf of winkel moet een fijne plek zijn om te werken. Ook is de juiste inrichting van belang bij de ontvangst van klanten. Zo creëert u verbinding met uw bedrijf of merk. U bereikt dit met originele, inspirerende en fraaie interieur signing, zoals bijvoorbeeld met signing borden. Aelen en van Leeuwen weet hier wel raad mee. Onze mogelijkheden op het gebied van signing zijn dan ook eindeloos. Op deze pagina informeren wij u over signing, de betekenis van signing en de opties in retail signing, kantoor signing en signing als reclame.

airtex wandbekleding kantoor

Wat is signing en hoe vertaalt u dit in uw interieur?

Alle signing oplossingen onder één dak

De betekenis van signing is niets anders dan de vertaling van uw bedrijfsidentiteit in logo’s, tekst of beeld, eigenlijk alle vormen van visuele communicatie in uw bedrijf, kantoorpand of winkel, waarmee u mensen wil bereiken. Door een interieur aan te kleden met signing reclame, signing borden of een andere vorm van interieur signing, brengt u een boodschap over. Enkele populaire signing-oplossingen zijn:

  • signing borden;
  • airtex (textieldoek);
  • bedrukken van lampenkappen;
  • muurstickers;
  • raamfolie en raamsticker;
  • wandbekleding en wandpanelen.

U kunt kiezen voor één interieuroplossing, maar ook een combinatie van materialen. Wij adviseren u hier graag over, want een ding is zeker: het doel of de betekenis van signing komt alleen tot zijn recht als u die logisch en correct wordt ingezet.

De kracht van signing borden

Eindeloze mogelijkheden

Met signing borden geeft u een signaal af. Signing borden zijn simpelweg aanwijzingsborden of bewegwijzering. Wat wilt u uw personeel, klanten en bezoekers duidelijk maken? U kunt met behulp van deze borden de routing in uw bedrijf aangeven. Signing borden geven duidelijkheid over waar men zich bevindt in het pand of hoe men moet lopen. Ook versterkt u met signing borden uw huisstijl en de overige kantoor signing. Al jarenlang drukken wij bewegwijzering op verschillende materialen, met allerlei afwerktechnieken en in vele afmetingen. Als digitaaldrukwerkspecialist maken wij u graag wegwijs in de wereld van signing borden.

signing borden bewegwijzering
Retail signing van kanaalplaat of polystyreen

Retail signing: reclame maken in uw winkel

Van display tot plafondkaart

Promotiemateriaal en herkenbaarheid creëren in de retail branche wordt retail signing genoemd. Deze vorm van signing benoemen we graag even apart, want uw winkel en de retail in het algemeen kan gewoonweg niet zonder goede signing. Reclame is meestal tijdelijk van aard. U wilt dan niet al te veel investeren in een dure campagne, maar wel dat uw retail signing opvalt. In dit geval adviseren wij dan vaak om te kiezen voor bijvoorbeeld winkel displays of voor vloerstickers, raamfolie of raamstickers. Dit materiaal is voordelig en ook zo weer verwijderen als het niet meer nodig is.

Signing oplossingen voor ieder bedrijf

Van idee tot afwerking

Het uitgebreide pakket aan materialen van Aelen en van Leeuwen maakt het mogelijk dat wij tal van oplossingen kunnen bieden om uw interieur met signing betekenis te geven. Interieur signing of kantoor signing kan op uiteenlopende manieren worden toegepast. Wat dacht u bijvoorbeeld van wandpanelen? Wandpanelen tot afmeting 314 x 160 cm worden in een keer gedrukt en gemaakt van onder andere hout, trespa of honingraatkarton, Bedrukken kan in in digitaaldruk of zeefdruk. Beide technieken zijn met UV-inkt. Afwerken kan ook op verschillende manieren, namelijk met contourfrezen, boren of schoonsnijden. Een andere oplossing is wandbekleding. Ook dit kan op diverse materialen en met verschillende technieken tot stand worden gebracht. Zo heeft iedere oplossing zijn eigen druktechnieken en afwerktechnieken. Een aangekleed interieur zorgt gewoon voor een krachtige uitstraling. Voor iedere situatie is een oplossing. Zowel voor indoor, als voor outdoor.

reboard honingraatkarton panelen printen
Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op

Dit zoek ik!

Prijsopgave

Uw partner in drukwerk

Wilt u uw kantoorinrichting verfraaien door middel van signing borden, airtex, muurfolie, wandpanelen, bedrukte lampenkappen en meer? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u tal van voorbeelden laten zien. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van uiteenlopende materialen in diktematen tot 5 centimeter voor retail signing en kantoor signing. Moderne machines zorgen voor haarscherpe prints. Ook digitaaldrukwerk op groot formaat behoort tot de mogelijkheden. Samen met ontwerpers en projectinrichters gaan we voor het beste resultaat. Welk interieur u ook wilt verfraaien, Aelen en van Leeuwen is een betrouwbare partner. Waarmee kleedt u uw bedrijfsinterieur aan?

Prijsopgave

"Ik ben bij veel bedrijven geweest, maar heb zelden meegemaakt dat met zo veel enthousiasme en inzet een klus wordt opgepakt die het uiterste van de medewerkers en de machines vraagt. Het publiek is enthousiast, de reacties lovend. Mede dankzij Aelen en van Leeuwen."

Harm Weistra

''Het is mogelijk om aan al onze wensen -en dat zijn er soms nogal wat- te voldoen. Daarnaast biedt Aelen en van Leeuwen een brede keuze uit materialen, waarvan een groot deel gerecycled is. Daardoor zit er altijd iets bij dat in onze duurzame bedrijfsvoering past.''

Lush

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.