Benamingen van honingraatkarton

beeboard beelite reboard winkeldisplay

Reboard, Beelite of Falconboard

Er zijn verschillende benamingen voor honingraatkarton. Het wordt ook wel reboard beeboard of falconboard genoemd. Ook X-board of BeeLite zijn benamingen voor honingraatkarton. In alle gevallen wordt er dus honingraatkarton bedoeld. Honingraatkarton is heel veelzijdig. Bent u op zoek naar plaatmateriaal om mee op te vallen, dan is honingraatkarton precies wat u zoekt. Het heeft vele voordelen.

reboard beelite bedrukken honingraat

Hoe komen we aan de naam honingraatkarton?

Duurzame basis voor uw toepassing

Honingraatkarton dankt zijn naam aan de zeshoekige celstructuur, de honingraat, die wordt afgedekt door twee harde buitenlagen. Een honingraat is de sterkste constructie die in de natuur voorkomt. Vandaar dat honingraatkarton ook wel beeboard wordt genoemd. Door de gelijkmatige vlakvulling ontstaat er een stabiel en sterk patroon. In combinatie met de harde buitenlagen zorgt dat ervoor dat het karton erg sterk en licht in gewicht is. Deze opbouw zorgt er eveneens voor dat de kartonnen platen maatvast af te werken zijn. U kunt bij ons dan ook groot formaat karton kopen en bedrukken. Hierdoor zijn de toepassingen van honingraatkarton eindeloos. U kunt het laten bedrukken en in iedere gewenste vorm laten snijden.

Voordelen van honingraatkarton

Wat zijn de voordelen?

Honingraatkarton is oersterk, licht in gewicht en duurzaam. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo zijn honingraatplaten ook:

  • makkelijk te transporteren,
  • te hanteren,
  • voordelig,
  • waterafstotend,
  • hittebestendig,
  • goed combineerbaar met andere materialen.

Al deze voordelen maken honingraatkarton aantrekkelijk voor talloze reclame-objecten zoals kartonnen displays en life-size-poppen maar ook voor (lichtgewicht) meubilair.

100% recyclebaar: duurzaam karton

Of u nu zoekt naar reboard, falconboard, X-board of BeeLite, het zijn allemaal honingraatplaten. Ze hebben één ding gemeen en dat zijn de gunstige eigenschappen. Eén van die eigenschappen is dat reboard karton volledig recyclebaar is en daardoor milieuvriendelijk. Dat het verlijmd is op waterbasis maakt voor de recycling niet uit. Doordat het karton zo sterk en buigzaam is, kunt u het meerdere keren gebruiken én dat is duurzaam.

reboard honingraatkarton panelen printen
beursstand boom karton lichtgewicht reboard

Re board displays

Perfect voor uw beursstand

Staat u op een beurs en heeft u aankleding nodig voor uw stand? Gaat uw voorkeur naar een inrichting die snel staat en ook weer snel is opgeruimd? Dan kiest u voor meubelen van honingraatkarton. Deze gaan goed samen met andere materialen zoals hout en aluminium, perfect voor standinrichting dus. U kunt reboard haarscherp laten bedrukken en het laat zich ook perfect uitsnijden. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld eenvoudig hoekverbindingen en kruisverbindingen worden gerealiseerd waardoor de meubelen strak en stevig in elkaar zitten. Ook is het geschikt om stellingen van te maken waar u uw producten op kan presenteren. En een display van reboard voor uw beursaanbieding of reclamemateriaal staat stevig en gaat met gemak meerdere beurzen met u mee. Door middel van contoursnijden zijn ook allerlei organische vormen mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een boom nodig? Of letters, een voertuig, een dier of een huis? Het kan allemaal! Laat Aelen en van Leeuwen u helpen met de inrichting van uw beursstand of evenement en val op.

Meer weten?

Stel een vraag

Dit zoek ik!

Prijsopgave

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over honingraatkarton? Bijvoorbeeld over de toepassingen, afwerking, afmetingen of over de kwaliteit?  Neem contact met ons op voor meer informatie. Door de groeiende vraag naar honingraatkarton is het nu ook mogelijk om onbewerkte honingraatkartonplaten af te halen in ons magazijn. Weet u precies wat u wilt? Ontvang snel uw vrijblijvende offerte door een prijsaanvraag te doen.

Prijsopgave

"Ik ben bij veel bedrijven geweest, maar heb zelden meegemaakt dat met zo veel enthousiasme en inzet een klus wordt opgepakt die het uiterste van de medewerkers en de machines vraagt. Het publiek is enthousiast, de reacties lovend. Mede dankzij Aelen en van Leeuwen."

Harm Weistra

''Het is mogelijk om aan al onze wensen -en dat zijn er soms nogal wat- te voldoen. Daarnaast biedt Aelen en van Leeuwen een brede keuze uit materialen, waarvan een groot deel gerecycled is. Daardoor zit er altijd iets bij dat in onze duurzame bedrijfsvoering past.''

Lush

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.