Karton bedrukken: makkelijk en goedkoop

By 6 november 2019 september 22nd, 2022 Geen categorie

Karton is een van de makkelijkste producten om uw promotiemateriaal of displays van te maken. Het is licht, stevig en in iedere vorm te snijden. Bovendien laat u eenvoudig en goedkoop karton bedrukken met bijvoorbeeld tekst, foto’s en logo’s. Ook van dozen of platen maakt u op die manier een eigen, herkenbaar product.

Waarom karton bedrukken?

Honingraatkarton (reboard of falconboard) is ideaal voor tijdelijk display materiaal dat eenvoudig  te verplaatsen maar toch stevig moet zijn. Door karton te drukken wordt het geschikt voor uiteenlopende presentatiemogelijkheden:

grote etalage letters karton honingraat reboard

Extra stevig: Grote karton letters voor bijvoorbeeld etalage of evenement.

Doe een prijsaanvraag

Voordelen drukken op karton

Karton bedrukken is ideaal voor presentatiemateriaal of een winkel display. Karton bedrukken is daarnaast ook erg geschikt voor beursmateriaal of presentaties van groot formaat.

 • Het is licht, waardoor het makkelijk te vervoeren en op te slaan is.
 • Het is stevig en kan tegen een stootje.
 • Karton is eenvoudig in iedere gewenste vorm te snijden.
 • Het is recyclebaar (FSC-karton).
 • Karton bedrukken is eenvoudig en voor ieder doel in te zetten.

Kartonnen promotiemateriaal is daardoor eenvoudig en veelzijdig in gebruik. U kunt het gebruiken voor kortlopende acties en tijdelijke presentaties als topkaart, hangkaart, mobile, en op manieren zoals de kartonnen kubus. Maar dankzij de stevigheid en duurzaamheid kunt u ook karton drukken voor langer lopende evenementen. Ook onze kartonnen desinfectiezuil is leverbaar uit stevig karton.

Drukken op honingraatkarton

Laat uw afbeelding bijvoorbeeld drukken op karton. Door te kiezen voor honingraatkarton, een alternatief voor kunststof platen, geniet u van ultrastevig materiaal. Honingraatkarton heeft een lichtgewicht binnenkant die stevigheid biedt dankzij het unieke honingraatmotief. De buitenkant is hard en egaal en daardoor een prachtige ondergrond voor de mooiste afdrukken op karton.

Honingraatkarton bedrukken levert een uniek product op dat superlicht is. Bovendien is honingraatkarton of honingraatkarton recyclebaar, sterk en duurzaam. En doordat het aan twee kanten een toplaag heeft, is het dubbelzijdig te bedrukken. Ideaal dus voor bijvoorbeeld winkeldisplays of beursstands.

Massief karton bedrukken

Ook massief karton bedrukken levert mooie resultaten op. Dit wordt gemaakt door meerdere lagen gerecycled nat papier op elkaar te persen. Vervolgens komt aan de bovenkant en de onderkant een laag vochtwerend papier. Massief karton is daardoor:

 • compact;
 • goed bestand tegen vocht;
 • stoot- en scheurbestendig;
 • geschikt voor kwalitatief drukwerk.

Display karton bedrukken: onze mogelijkheden

Winkel display bedrukken met steun

Golfkarton en displaykarton zijn geschikt voor kartonnen winkel displays.

Een van de mogelijkheden van karton drukken is display karton bedrukken. Hiervoor hebben wij speciaal display karton. Deze platen zijn lichtgewicht, stevig, goed hanteerbaar en ook snel te (de)monteren. Bovendien is ons display karton duurzaam en voorzien van een FSC-keurmerk. Het karton is leverbaar in alle gewenste afmetingen en vormen. Welke afmeting of vorm de display ook heeft, bij Aelen en Van Leeuwen is het mogelijk. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij helpen u graag displays maken.

Afdrukken op groot formaat karton

Wilt u afdrukken op karton van groot formaat? Dan doen wij dat met onze groot formaat zeefdrukmachine. Hiermee kunnen wij karton bedrukken tot 1,60m x 2,10m. Met digitale printers kan Aelen en van Leeuwen zelfs groot formaat karton digitaal printen tot 3,20 m x 1,60 m.

Afwerking

Na het bedrukken, kunnen wij kartonnen displays, kartonnen platen of honingraatkarton, op talloze manieren afwerken. Denk aan:

 • snijden en stansen,
 • contoursnijden of -frezen,
 • monteren en verpakken.

Ook kunnen wij uw kartonnen producten lamineren. Hoewel dat niet altijd nodig is dankzij onze duurzame UV-inkten, dat onder de meeste omstandigheden langdurig mooi blijft. Als u de materialen in een minder schone omgeving gaat gebruiken, kan lamineren het schoonhouden vergemakkelijken.

Prijs van karton bedrukken

Wilt u weten wat de prijzen zijn van het karton bedrukken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende, scherpe offerte.

Snel een offerte ontvangen

Heeft u een vraag, of benieuwd of we samen uw klus kunnen realiseren?

Stel een vraag