Een kartonnen reclamebord: opvallend, veelzijdig en effectief

By 3 december 2019 maart 8th, 2022 Geen categorie

U bent misschien al bekend met de voordelen van kartonnen borden voor het uitdragen van uw boodschap. Karton is eenvoudig te bedrukken, het is licht, makkelijk te vormen en – in deze tijd ook niet geheel onbelangrijk – veel duurzamer dan plastic. Maar, voor uw volgende kartonnen reclamebord bent u op zoek naar wat meer stevigheid.

Herkent u zichzelf in de bovenstaande omschrijving? Dan is honingraatkarton waarschijnlijk precies wat u zoekt. In dit artikel tonen we u graag de voordelen van deze stevige kartonsoort voor uw volgende reclamebord of kartonnen display.

Kartonnen reclamebord van honingraatkarton: de voordelen

Een kartonnen bord printen of bedrukken gebeurt meestal op zogenaamd golfkarton. Als materiaal is het voordelig en veelzijdig: er is veel meer mogelijk dan het maken van reclameborden. Aelen en van Leeuwen levert bijvoorbeeld kartonnen krukjes, hangkaarten en mobiles.

kartonnen display bedrukken lifesize

Met een levensgrote kartonnen bord trek je de aandacht op de winkelvloer.

Honingraatkarton combineert deze brede inzetbaarheid met een bijzonder grote stevigheid. Dit dankt het aan twee harde buitenlagen, met daartussen een zachtere kartonsoort. Deze tussenlaag heeft een zeshoekige celstructuur, die doet denken aan een honingraat. Vandaar dan ook de naam, maar belangrijker: net als bij een “echte” honingraat zorgt deze structuur voor stevigheid en stabiliteit.

Zo ontstaat een materiaal dat bijzonder licht en sterk is. Andere eigenschappen die het uitermate geschikt maakt voor gebruik als kartonnen reclamebord zijn:

  • Honingraatkarton is eenvoudig te vervoeren
  • Door de stevige buitenplaten is het bestand tegen vocht
  • Het is voordelig en hanteerbaar
  • Combineert goed met andere materialen

Kies dus voor een kartonnen reclamebord van honingraatkarton, wanneer het bord tegen een stootje moet kunnen. Bijvoorbeeld wanneer het vaak moet worden vervoerd naar verschillende display locaties, of als het op een plek komt te staan waar men er gemakkelijk tegenaan stoot.

Doe een prijsaanvraag

Andere mogelijkheden om op te vallen met honingraatkarton

Bij Aelen en van Leeuwen laat u eenvoudig een kartonnen bord bedrukken met de boodschap van uw bedrijf. Maar, we zeiden het hierboven al: er is veel meer mogelijk om op te vallen met kartonnen reclameborden. Zeker met honingraatkarton kunt u alle kanten op.

Door de stevigheid, is honingraatkarton bij uitstek geschikt voor het maken van een kartonnen display op maat. Stal uw producten precies zo uit als u wilt en laat een kartonnen bord printen als topkaart, om uw boodschap te delen. Ook maken wij meubelen, etalage letters of andere voorwerpen op maat voor uw evenement of stand. Ook voor bedrukking van overige kartonsoorten, zoals displaykarton of golfkarton bent u bij ons aan het juiste adres.

Geïnspireerd? Neem contact met ons op voor een offerte of voor het bespreken van de best passende oplossing bij uw wensen.

Snel een offerte ontvangen

Heeft u een vraag, of benieuwd of we samen uw klus kunnen realiseren?

Stel een vraag