Update september 2019

Vrijdag 29 november is het weer zover! Black Friday komt eraan en dat betekent voor veel retailers weer grote kortingen. Bent u er al op voorbereid? Ieder jaar zien we de populariteit van deze feestdag verder toenemen, benut daarom snel deze kans om uw promotiemateriaal nog op orde te krijgen!

Black Friday drukwerk wordt steeds populairder

We zien het steeds vaker voorbij komen, Nederlandse bedrijven die inspelen op oorspronkelijk Amerikaanse feestdagen. De afgelopen jaren zijn feestdagen zoals Halloween en Black Friday steeds populairder geworden. Uit een marktonderzoek van Motivaction blijkt dat in 2017 ruim 1 op de 5 Nederlanders weet wat Black Friday inhoudt, maar zeker onder de millenials is 84% op de hoogte van de feestdag, 32% van deze groep gaat actief opzoek naar koopjes.

Black Friday is een ideale manier om meer beleving te geven tijdens het shoppen in fysieke winkels. Vorig jaar stond Rotterdam zelfs het hele weekend van Black Friday tot Cyber Monday in het teken van enorme kortingen. Grote ketens zoals de Bijenkorf, G-Star, Hema en nog veel meer bedrijven deden mee om de feestdag aantrekkelijker te maken.

Black Friday Promotiemateriaal

Wij zijn voorbereid op uw order!

U vraagt het zich misschien al af: Ben ik niet te laat? Black Friday is al over een maand! Wij zijn hier al lang op voorbereid. Door onze voorraad aan te dikken zorgen we ervoor dat geen enkele order te groot is. Zo kunnen we snel voor u schakelen en het promotiemateriaal nog sneller bedrukken. Hoe zit het dan met de levering? Bij Aelen en van Leeuwen maken we gebruik van directe distributie. We leveren al het promotiemateriaal nog voor de einddatum!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Aelen en van Leeuwen kunnen we diverse promotiematerialen nog voor de grote dag aanleveren. Denk bijvoorbeeld aan etalage kubussen, groot formaat displays en raamstickers. Daarnaast hebben we natuurlijk vele andere producten in ons assortiment. Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier voor uw productofferte of voor meer informatie!

Contactformulier

Wilt u een prijsaanvraag doen, bent u op zoek naar een specifiek soort materiaal, product of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen dankzij hun jarenlange ervaring al uw vragen beantwoorden en zij helpen u dan ook graag verder met uw vraag of opmerking. U kunt ons contacteren via het onderstaande contactformulier of via:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.