Black Friday promotiemateriaal nog voor 24 november geleverd!

By 23 oktober 2017 maart 14th, 2018 Feestdagen

De toenemende populariteit van Black Friday in Nederland

Black Friday | Aelen en van Leeuwen
De feestdagen liggen weer om de hoek. Voor retailers, reclamebureaus en grafische bedrijven doorgaans een drukke periode vol acties. Waren het vroeger nog voornamelijk sinterklaas en kerst, tegenwoordig waaien er steeds meer ‘kortingsdagen’ over vanuit Amerika. Oorspronkelijk verwijst de term ‘black friday’ naar de grote verkeersdrukte veroorzaakt door koopjesjagers op de dag na thanksgiving. De populariteit van Halloween en Black Friday nemen de afgelopen jaren in Nederland steeds verder toe, zoals u kunt zien in de grafiek. Ook door Nederlandse retailers wordt Black Friday steeds vaker aangegrepen als startschot voor de eindejaarsaanbiedingen. 24 november is het Black Friday, wij kunnen nog voor deze tijd uw Black Friday promotiemateriaal bedrukken en leveren!

Aelenenvanleeuwen - Populariteit Black Friday

Wij zijn er klaar voor

Aelenenvanleeuwen - Black Friday

U vraagt het zich misschien al af: Ben ik niet te laat? Black Friday is al over een maand! Wij zijn hier op voorbereid. Door onze voorraad aan te dikken zorgen we ervoor dat geen enkele order te groot is. Zo kunnen we snel voor u schakelen en het promotiemateriaal nog sneller bedrukken. Hoe zit het dan met tijdige levering? Bij Aelen en van Leeuwen is het verpakken of samenstellen van grote orders geen probleem en distribueren we deze direct naar de gewenste adressen. Zo weet u zeker dat uw actie tijdig in de winkels te zien is.

Black Friday mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Aelen en van Leeuwen kunnen we diverse promotiematerialen nog voor de grote dag aanleveren. Denk bijvoorbeeld aan etalage kubussen, groot formaat displays en raamstickers. Daarnaast hebben we natuurlijk vele andere producten in ons assortiment. Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier voor uw productofferte of voor meer informatie!

Contactformulier

Wilt u een prijsaanvraag doen, bent u op zoek naar een specifiek soort materiaal, product of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen dankzij hun jarenlange ervaring al uw vragen beantwoorden en zij helpen u dan ook graag verder met uw vraag of opmerking. U kunt ons contacteren via het onderstaande contactformulier of via:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.