Topborden / kaarten

  • 100% eigen productie
  • Altijd advies op maat
  • Partner voor professionals

Wanneer u op een unieke manier reclame wilt maken voor uw product, dan is een schap of display met een bedrukte topkaart de perfecte optie. Door uw product mooi te verpakken en het schap of de display af te maken met een bedrukt topbord, valt u gegarandeerd op. Laat uw topkaarten of topborden bij ons bedrukken met uw bedrijfslogo of een leuke tekst, kies voor extra led-verlichting of contoursnijden en u bent verzekerd van een uniek promotieproduct. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden: zij helpen u graag verder.

Hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Distributie en spoedlevering mogelijk.

Een collectie passende topborden voor u

Bij Aelen en van Leeuwen heeft u de keuze uit verschillende soorten topborden. Topborden zijn bij uitstek geschikt voor de promotie van een aanbieding of een nieuw product. Met een topbord trekt u meteen de aandacht van uw klanten. Een topbord is dan ook een perfect middel om uw display af te maken. U valt op deze manier gegarandeerd op. Door de vele toepassingsmogelijkheden kunt u op verschillende manieren van het POS materiaal gebruik van maken.

Topborden zijn perfect voor uw winkel

Wij maken topborden in iedere afmeting en vorm. Doordat wij uw topborden direct op het materiaal drukken, kunnen wij deze uit ieder materiaal vervaardigen.  Zo zorgt u voor een persoonlijke en directe communicatie richting uw klanten. Door het bedrijfslogo toe te voegen aan een topbord zorgt u meteen voor herkenning bij uw klanten. Door extra led-verlichting toe te voegen aan uw topbord zorgt u ervoor dat uw topbord nog meer opvalt. Deze unieke manier van aandacht trekken zorgt ervoor dat uw productpromoties of aanbiedingen meteen opvallen. Het gebruik van topborden is dan ook zeer populair bij grote ketens zoals de Kruidvat en de Blokker.

Interesse in topborden?

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van topborden in uw winkel? Laat u dan snel adviseren over de verschillende mogelijkheden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u altijd voorzien van het nodige advies en display design. Neem dus snel contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Extra informatie

Omschrijving

Toepassing

,

Bedrukking

,

Afwerking

, , ,

Toepassingsgebied

Productofferte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een selectie klanten