''Zelden heb ik meegemaakt dat zo'n lastige klus met zo veel enthousiasme en inzet wordt opgepakt''

Harm Weistra

""Van Aelen en van Leeuwen kregen wij direct een volmondig ja. Dit terwijl de opdracht alles behalve doorsnee was!"

Harm Weistra

De klant aan het woord 

“Een beeldend kunstenaar is niet direct de opdrachtgever met de grootste klus of het meeste budget. Dit maakt het lastig om bedrijven te vinden die willen meewerken aan het realiseren van wat wij bedenken. Van Aelen en van Leeuwen kregen wij direct een volmondig ja. Dit terwijl de opdracht alles behalve doorsnee was: het met goud bedrukken van een grootformaat katoenen doek voor een expositie. De klus was een beproeving voor het machinepark, waardoor het aankwam op de inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen van het personeel om een oplossing te vinden.

Het resultaat van twaalf zwarte doeken met gouden opdruk en één gouden doek met een afwijkende opdruk overtrof onze verwachtingen. Het was precies wat wij nodig hadden om onze expositie in Rotterdam af te maken. Het publiek is enthousiast, de reacties lovend. Mede dankzij Aelen en van Leeuwen.

Ik ben bij veel bedrijven geweest, maar heb zelden meegemaakt dat met zo veel enthousiasme en inzet een klus wordt opgepakt die het uiterste van de medewerkers en de machines vraagt. Waar een ander na kort experimenteren had opgegeven, kwamen er steeds meer medewerkers meedenken tot de oplossing gevonden was. Ik kan Aelen en van Leeuwen dan ook aanbevelen aan partijen die graag samenwerken met enthousiaste mensen, die liefde tonen voor hun vak en bereid zijn om mee te denken. Of het nu gaat om een lastige of eenvoudige klus, ik raad iedereen aan om naar Hillegom te komen. Het is indrukwekkend om te zien welke middelen en technieken er beschikbaar zijn. Na een bezoek borrelen de nieuwe ideeën voor nieuwe projecten dan ook op! ”

Harm Weistra

Beeldmateriaal: © Harm Weistra

Wij leren u graag kennen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.