''In de geruime tijd dat wij samenwerken hebben we samen diverse uitzonderlijke promotiecampagnes en posters mogen ontwikkelen. Het meedenken, de hoge kwaliteit en bovenal de vlotte levertijd hebben dan ook bijgedragen aan een omzetverhoging voor ons allebei.''

André Bodt Drukwerkadvies

De klant aan het woord 

”Als drukwerkadviseur voor retailers is het belangrijk om samen te werken met betrouwbare leveranciers. Wat ik belangrijk vind is dat een drukker weet wat er gevraagd wordt vanuit de eindklant en hierin ver kan meedenken. Hoge kwaliteit is tegenwoordig vanzelfsprekend, deadlines worden korter en de aanlevertijden krapper. Een partij die flexibel is en niet terugdeinst als het lastig wordt is daarom key. Aelen en van Leeuwen is zo’n partij.  In de geruime tijd dat wij samenwerken hebben we samen diverse uitzonderlijke promotiecampagnes en posters mogen ontwikkelen. Het meedenken, de hoge kwaliteit en bovenal de vlotte levertijd hebben dan ook bijgedragen aan een omzetverhoging voor ons allebei.

Ik kan de diensten van Aelen en van Leeuwen daarom aanbevelen bij allerlei soorten marketing drukwerk of Point of Sale materiaal. Met ieder denkbaar materiaal of maatvoering kan Aelen en van leeuwen uit de voeten. Ook vind ik het contact erg prettig. Het team is enorm klantgericht. Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar als ik het zelf even niet meer weet, bel ik Aelen en van Leeuwen.”

André Bodt Drukwerkadvies

Wij leren u graag kennen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.