Kartonnen desinfectiezuil

  • Direct leverbaar al vanaf € 49,-
  • Ideaal voor horeca, kantoren of evenementen
  • Eigen bedrukking mogelijk

Een desinfectie zuil kopen? Deze kartonnen desinfectiezuil is veelzijdig en zeer voordelig. Onze kartonnen desinfectiezuilen zijn voorzien van uitsparingen voor handgel en twee tissuedozen. Binnenin is de desinfectiezuil voorzien van een steun waarin u gemakkelijk een vuilniszak kunt hangen. Wilt u bezoekers of medewerkers van uw kantoor, winkel of horeca gelegenheid eenvoudig en snel de mogelijkheid geven om hun handen te reinigen? Zoekt u een goede, snelle en bovenal duurzame oplossing? Dan is deze desinfectiezuil geschikt. Deze is ook te personaliseren met uw eigen bedrukking!

Hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Distributie en spoedlevering mogelijk.

Kartonnen desinfectiezuil kopen

Op zoek naar een desinfectiezuil of hygiënestation? Kies voor duurzaam karton! Deze desinfectiezuil is voorzien van uitsparingen voor uw handgel en twee tissuedozen. Binnenin is de desinfectiezuil voorzien van een losse bak waarin u gemakkelijk een vuilniszak kunt hangen. U haalt de display eenvoudig van de afvalbak om het afval te verwijderen zodat de contactmomenten van je medewerker minimaal zijn. Snel en hygiënisch dus! Wilt u bezoekers of medewerkers van uw kantoor, winkel of horeca gelegenheid eenvoudig en snel de mogelijkheid geven om hun handen te reinigen? Zoekt u een goede, snelle en bovenal duurzame oplossing? Dan is deze desinfectiezuil geschikt. Deze is ook te personaliseren met uw eigen bedrukking!

Afmetingen van de desinfectiezuil

Onze kartonnen desinfectiezuilen hebben een standaardformaat en zijn +- 125CM hoog, en 35cm diep. Perfect afgestemd op het gebruik met desinfectiemiddel en standaard tissuedozen.

Desinfectiezuil of hygiënestation bedrukken

Liever personaliseren? Wij bedrukken uw kartonnen desinfectiezuil razendsnel met uw eigen opdruk, bedrijfslogo of patroon naar keuze. Zo weet u zeker dat de display past bij uw interieur, kantoor of winkelvloer. Denk bijvoorbeeld aan een desinfectiezuil in marmer of beton-look! Verwelkom uw gasten of medewerkers met een boodschap of attendeer klanten nogmaals op de hygiëneregels. Leverbaar per stuk, of in grote oplagen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Kartonnen desinfectiezuilen zijn duurzaam

Onze kartonnen desinfectiezuil is gemaakt van FSC karton. Een duurzaam alternatief in vergelijking tot andere, duurdere alternatieven. De desinfectiezuil is stevig, lichtgewicht, afneembaar en tevens voorzien van een handige ruimte voor een afvalzak. Dit maakt hem perfect geschikt voor bedrijven en merken die duurzaamheid een belangrijk aspect vinden.

Scherp geprijsd! Vanaf € 49!

Een kartonnen desinfectiezuil is ingenieus, duurzaam en stevig. Ook de prijs is erg aantrekkelijk! De standaard desinfectiezuilen zijn verkrijgbaar vanaf €49 euro ex.BTW en verzending en per stuk leverbaar. U kunt kiezen uit blanco, ons ontwerp (zie afbeelding) of uw eigen, gepersonaliseerde variant met bijvoorbeeld uw logo.

Prijzen Standaard bedrukking

Koop 1 voor €49,-
Koop 2 voor €95,-

Hogere oplage? Vraag een offerte aan.

Prijzen gepersonaliseerd met eigen bedrukking:
Koop 1 voor € 148,-
Koop 2 voor € 198,- (€99 p.s.)
Koop 3 voor € 246,- (€82 p.s.)
Koop 4 voor € 292,- (€ 73.p.s.)
Koop 5 voor € 340,-  (€ 68 p.s.)

Hogere oplage nodig? Vraag hieronder een offerte aan.

Prijzen zijn per stuk, exclusief BTW, inclusief verzendkosten (gratis).

Extra informatie

Toepassingsgebied

Productofferte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een selectie klanten