Kantoor design door middel van interieurdrukwerk

airtex wandbekleding kantoor

Verwerk je identiteit in het kantoorinterieur

Het interieur van kantoor of bedrijfsruimtes geeft u een krachtige uitstraling met kantoor design. Dan bedoelen we geen designkantoormeubilair, maar kantoor design met interieurdrukwerk. Door een kantoor in te richten met bedrukte interieuroplossingen als wandpanelen of vloerstickers ontstaat er uniek en stijlvol interieur, dat herkenning geeft aan  klanten, bezoekers en personeel. Zoekt u kantoor interieur inspiratie? Wilt u uw identiteit verwerken in uw kantoor design? Geprinte interieuroplossingen zijn een goed idee.

Verwerk daarom uw identiteit in uw interieur. Kantoor design waarin uw identiteit of huisstijl terugkomt, zorgt voor een eenduidige persoonlijke uitstraling naar uw klanten en werknemers. Iedere organisatie heeft een eigen identiteit. Voor ieder bedrijf, project, beursstand of andere te stylen ruimte, zijn er interieuroplossingen voor een passend kantoor design.

wandvisuals kantooraankleding drukkerij bedrukt tapijt

Uw kantoor design van idee tot productie

Eindeloze mogelijkheden

Bent u interieur-, kantoor- of projectinrichter en zoekt u een deskundige partner op het gebied van interieurdrukwerk? Aelen en van Leeuwen ontzorgt u graag bij het vertalen van uw huisstijl en het inrichten van uw kantoor interieur. Inspiratie genoeg, want al jarenlang drukken wij uiteenlopende opdrachten. Inmiddels hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd met unieke en originele opdrachten. Onze moderne drukmachines drukken moeiteloos stickers, wandpanelen en ander drukwerk op verschillende materialen en op maat. Ook grootformaat behoort tot de mogelijkheid. De ontwerpen zijn van hoge kwaliteit en worden strak afgewerkt of u nu stukproductie wilt of een uitgebreid pakket, dat bestaat uit uiteenlopend kantoor interieur design. Met drukwerk geeft u karakter aan het interieur van kantoor, bedrijfshal of entree. Deze ruimtes verdienen een fraaie en duurzame styling.

Kantoor interieur inspiratie nodig? Dit zijn onze mogelijkheden

Daag ons uit!

Wilt u een ander interieur? Kantoor of andere bedrijfsruimtes krijgen de juiste uitstraling als u de tijd neemt om uit te zoeken hoe de huisstijl op kantoor tot uiting moet komen. U kunt dit ook overlaten aan een expert op het gebied van kantoorinrichting. Hiervoor kunt u wel wat kantoor interieur inspiratie gebruiken. Er zijn legio mogelijkheden, die wij u graag laten zien.

Geen opdracht is ons te complex of te gek. Wij kunnen u dus uitstekend adviseren en informeren over de mogelijkheden. Door onze krachten te bundelen met specialisten op het vlak van kantoorinrichting design, ontstaan de mooiste ideeën en producten. Wij bedrukken voor u zelfklevend, hangend, lijmloos en staand kantoorinrichting design. Ter inspiratie zetten wij voor u enkele opties op een rij.

Zelfklevend: raamfolie, raamstickers, vloerstickers en muurstickers.
Hangend of monteerbaar: Airtex, lampenkappen, bewegwijzering, wandpanelen en wandbekleding.
Lijmloos of statisch hechtend: onder andere vloerstickers en raamstickers.
Staand: displays, signing borden, lichtbakken en showcards.

signing borden bewegwijzering
Fotobehang kantoren printen projectinrichting

Kantoorinrichting design op verschillende materialen

Hoogwaardige materialen

Uw kantoor design kan worden bedrukt op verschillende materialen. Om een hoge kwaliteit te garanderen, wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De ondergronden die worden bedrukt, zijn speciaal geselecteerd om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo drukken we op: papier, golfkarton, honingraatkarton plexiglas, glas, magneetfolie, foamboard, Airtex en nog veel meer.

Kantoor interieur: design van begin tot eind

Één aanspreekpunt

Twee veel toegepaste vormen van kantoor interieur design zijn wandpanelen en wandbekleding. Wat u ook wilt laten bedrukken, wij kunnen het gehele traject van begin tot eind voor u verzorgen. In het geval van kantoor interieur design met wandpanelen, komen wij de wanden opmeten, fotograferen en de ondergrond bepalen. Onze samenwerkingspartners zijn erg creatief in het vertalen van de identiteit van uw huisstijl. Kantoor, entreehal, vergaderruimte krijgen zo een eigen unieke en persoonlijke touch. Uw eigen ontwerpen zijn van harte welkom, maar samen met een kantoorinrichting kunnen wij u ook een voorstel doen. Heeft u hulp nodig op het gebied van huisstijl interieur-drukwerk? Van inmeten tot montage, wij regelen het voor u.

reboard honingraatkarton panelen printen
bedrukt tapijt grootformaat vloersticker

Duurzame kantoor styling

Laat een blijvende indruk achter

Het laten bedrukken in uw kantoor styling is een investering. Gelukkig kunnen wij u melden dat de huisstijl interieur prints erg duurzaam zijn. Alles wordt gedrukt met milieuvriendelijke UV-inkt. Onze moderne machines en de nieuwste technieken zorgen ervoor dat de kleuren haarscherp worden afgebeeld. Dankzij de UV-bestendigheid van de inkt hoeft u zich geen zorgen te maken dat kleuren na verloop van tijd zullen gaan vervagen. Zo garanderen wij u duurzaam kantoor design.

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op

Dit zoek ik!

Prijsopgave

Uw partner in drukwerk

Wilt u uw kantoorinrichting verfraaien door middel van signing borden, airtex, muurfolie, wandpanelen, bedrukte lampenkappen en meer? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u tal van voorbeelden laten zien. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van uiteenlopende materialen in diktematen tot 5 centimeter voor retail signing en kantoor signing. Moderne machines zorgen voor haarscherpe prints. Ook digitaaldrukwerk op groot formaat behoort tot de mogelijkheden. Samen met ontwerpers en projectinrichters gaan we voor het beste resultaat. Welk interieur u ook wilt verfraaien, Aelen en van Leeuwen is een betrouwbare partner. Waarmee kleedt u uw bedrijfsinterieur aan?

Prijsopgave

"Ik ben bij veel bedrijven geweest, maar heb zelden meegemaakt dat met zo veel enthousiasme en inzet een klus wordt opgepakt die het uiterste van de medewerkers en de machines vraagt. Het publiek is enthousiast, de reacties lovend. Mede dankzij Aelen en van Leeuwen."

Harm Weistra

''Het is mogelijk om aan al onze wensen -en dat zijn er soms nogal wat- te voldoen. Daarnaast biedt Aelen en van Leeuwen een brede keuze uit materialen, waarvan een groot deel gerecycled is. Daardoor zit er altijd iets bij dat in onze duurzame bedrijfsvoering past.''

Lush

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.