Creatief met display kubussen!

By 24 mei 2018 juni 27th, 2018 Geen categorie

Promotie materiaal komt voor in verschillende vormen, soorten en maten. Doordat er zoveel diversiteit bestaat kan het soms lastig zijn om een definitieve keuze te maken in het ideale promotiemateriaal. Gaat u voor banners, een lifesize display, vloerstickers of toch iets anders? Ditmaal werpen we een blik op de reclame kubus, het originele, moderne promotiemiddel om op te vallen met uw product of dienst!

Wat is een reclame kubus?

Aelen en van Leeuwen - Display kubus voorbeeld

Een voorbeeld display kubus ter gelegenheid van een 10 jarig jubileum

Een reclame kubus, ook wel display of POS kubus genoemd, is een kubusblok die op alle kanten kan worden bedrukt. Zo wordt er op verschillende vlakken informatie overgedragen. Op deze wijze creëert u een speels promotie item en heeft u een unieke eye-catcher.

Een bedrukte reclame kubus biedt vele voordelen in communicatie. U kunt de reclame kubus plaatsen op de winkelvloer of het kan aan het plafond worden gehangen om extra zichtbaarheid te creëren. Zo geeft u op een originele manier extra aandacht aan uw product of campagne. De reclame kubus is gemakkelijk op te zetten en ze kunnen eenvoudig worden gestapeld. Wanneer uw campagne is afgelopen kunnen ze ook weer makkelijk uit elkaar gehaald worden. De display kubussen worden plat vervoerd en zijn gemakkelijk op te zetten.

Wat moet ik aanleveren voor mijn reclame kubus?

Om de kartonnen kubussen te kunnen bedrukken hebben we wat informatie van u nodig. Wanneer u een aanvraag doet sturen wij een template van uw gewenste afmeting. Deze kunt u eenvoudig zelf invullen om zo de kubus te ontwerpen. Wanneer dit is gebeurd kunnen we op korte termijn uw kubus bedrukken. De kubussen komen in diverse maten, de meest populaire maten zijn:

 • 15 x 15 cm
 • 40 x 40 cm
 • 50 x 50 cm
 • 70 x 70 cm

Alle standaard maten zijn beschikbaar tussen de 12 en 90 centimeter. Indien u een specifieke maat kubus wilt bedrukken, is dit ook mogelijk. Hiervoor sturen we een custom template. Zoals u in de onderstaande afbeelding ziet, is het zelfs mogelijk om een kubus van 150 x 150 centimeter te maken!

Aelen en van Leeuwen - Reclame kubus in groot formaat

De grootste display kubus die we ooit hebben gemaakt, met een afmeting van 150 x 150cm

Welke materialen gebruiken wij?

Onze reclame kubussen en vele andere promotie materialen worden gedrukt op duurzaam karton. Voor de kubussen wordt afhankelijk van het formaat en de toepassing de volgende type karton gebruikt:

 • 1,5 millimeter dubbel karton
 • 2,2 millimeter NE golfkarton
 • 3 millimeter dubbel karton

Het is bij ons niet mogelijk om de kubussen te lamineren. Al onze kubussen worden bedrukt met UV inkt, waarbij er een natuurlijke glans wordt gecreëerd. Deze inkt geeft niet af. Lamineren gebeurd vaak met PVC wat niet aansluit op ons MVO beleid.

De voordelen van onze kartonnen reclame kubussen op een rijtje:

 • Origineel reclame materiaal
 • Eenvoudig op te zetten en op te vouwen
 • Beschikbaar in diverse formaten, ook custom
 • Te bestellen in grote en kleine oplages
 • Maatschappelijk verantwoord geproduceerd.
Aelen en van Leeuwen - Groot formaat reclame kubussen voorbeeld

Groot formaat display kubussen bij een evenement

Contact en vragen

Heeft u vragen over het drukken van onze reclame kubussen of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen qua promotiedrukwerk in digitaal en zeefdruk? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Productofferte