Het verschil tussen indoor en outdoor vloerstickers

By 14 maart 2018 Vloerstickers

Bij Aelen en van Leeuwen leveren we diverse soorten stickers zoals vloerstickers en raamstickers. In dit blogartikel nemen we een kijkje achter de schermen om meer uitleg te geven over de mogelijkheden van onze vloerstickers en bekijken we de doeleinden, de voordelen en de verschillen tussen indoor en outdoor vloerstickers.

Aelen en van Leeuwen - Vloersticker voorbeeld

Een indoor vloersticker gemaakt door Aelen en van Leeuwen

Winkel vloerstickers

Een vloersticker is de ideale vorm van reclame om uw boodschap bij uw bezoekers onder de aandacht te brengen. De vloerstickers vallen direct op in uw winkel, bedrijfspand of tijdens een evenement. Door deze bijzondere promotie stickers op het wandelpad van uw bezoeker te plaatsen, vestigt u extra aandacht op uw bedrijf, uw producten of bijvoorbeeld een gewenste route die u uw bezoekers wilt laten lopen. Uiterst effectief dus!

Indoor en outdoor vloerstickers

De grootformaat vloerstickers van Aelen en van Leeuwen kunnen voor verschillende in- en outdoor toepassingen worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat de vloerstickers voor langere periodes mee gaan, moet er rekening gehouden worden met de materialen die gebruikt worden zoals de lijm en de beschermfolie.

Indoor vloerstickers

Indoor vloerstickers zijn bedoeld voor binnen gebruik. Het materiaal van de indoor sticker is afhankelijk van de ondervloer, maar hier wordt voornamelijk zelfklevend vinyl gebruikt. Wanneer de vloersticker op tapijt of tapijttegels geplaatst moet worden, maken we gebruik van dikker vinyl zodat de sticker goed blijft zitten.

Een indoor vloersticker gaat gemiddeld 3 tot 6 maanden mee, afhankelijk van de drukte op uw locatie. Om de levensduur te verlengen raden we ook altijd aan om de stickers met de hand schoon te maken en niet met bijvoorbeeld een schrobmachine.

Aelen en van Leeuwen - Outdoor sticker

Voorbeeld van outdoor promotie drukwerk met zeer sterk hechtende lijm

Outdoor vloerstickers

Outdoor vloerstickers moeten op een heel dik zelfklevend materiaal worden gedrukt. Doordat de ondervloer vaak ruwer is dan bij indoor vloeren, is het namelijk vaak moeilijker om de sticker goed te bevestigen. Dit betekent in veel gevallen dat er een folie wordt gebruikt waarin aluminium verwerkt zit.

De lijmkracht van outdoor vloerstickers moet HI-Tack i.p.v. removable zijn, dit is een speciale bevestigingssoort die voor een langere periode mee gaat. Bij bijzonder moeilijke oppervlakken kan het materiaal ingeföhnd worden.

De voordelen van onze vloerstickers

Onze winkel vloerstickers komen met een tal van voordelen om op een onvermijdelijke manier in het oog van uw bezoeker te springen.

Stickers op diverse ondervloeren

Onze stickers hebben verschillende toepassingen. Zo ontwerpen we vloer- en tapijtstickers, maar ook straatstickers. Op deze manier kunnen we voor vrijwel iedere vloer een passende boodschap creëren die langdurig mee gaat. Zowel indoor als outdoor!

Contour gesneden vloerstickers

Ongeacht de boodschap die u wilt laten zien aan uw bezoekers, maken we uw winkelstickers volledig op maat naar uw wensen. Zo kan de sticker iedere vorm krijgen die u maar wenst, er kan zelfs een diepte effect worden gecreëerd.

Extra stevig en antislip laminaat

Om de veiligheid en duurzaamheid te garanderen, bieden we de mogelijkheid om de vloerstickers te voorzien van anti-slip laminaat zodat bezoekers niet kunnen uitglijden. Daarnaast hebben we sterk laminaat om krassen te voorkomen, als bezoekers bijvoorbeeld een winkelwagen of kar gebruiken in uw bedrijfspand.

Contact

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen qua vloerstickers en promotiedrukwerk in digitaal en zeefdruk? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Contactformulier

Wilt u een prijsaanvraag doen, bent u op zoek naar een specifiek soort materiaal, product of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen dankzij hun jarenlange ervaring al uw vragen beantwoorden en zij helpen u dan ook graag verder met uw vraag of opmerking. U kunt ons contacteren via het onderstaande contactformulier of via:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.